Daca si voi iubiti supa crema de ciuperci, atunci aceasta cu hribi o sa fie fix pe gustul vostru. E atat de catifelata si aromata incat sigur veti vrea si a doua portie. E delicioasa cu crutoane, chipsuri de lipie sau bucatele de branza ca topping.

Reteta

  • Timp de gatire: 30 min
  • Persoane: 3
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • 1 morcov
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 cartof
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 100g telina
  • 350g hribi proaspeti sau congelati
  • sare si piper dupa gust
  • 100ml smantana de gatit
  • 1 cub de legume bio
  • Apa cat sa acopere legumele in oala
  1. Instructiuni
  2. Se spala, curata si taie legumele in bucati mari.
  3. Se pun la fiert in apa cu un cub de legume si uleiul de masline. Fierbeti aproximativ 15-20 de minute sau pana cand legumele devin moi.
  4. Se muta pe rand legumele in blender impreuna cu smantana de gatit si se toarna apoi treptat supa in functie de consistenta dorita.
  5. Turnati in boluri si savurati cu toppingurile preferate. Eu am adaugat rosii uscate, fistic si branza brie.