Livrare & Retur

1. Comanda produselor

Comanda produselor se poate face online, urmând pașii clasici pentru o comandă pe un website.

Pentru comanda unui produs, aveți obligația de a furniza datele necesare (nume, adresa, număr de telefon, adresă de email etc), acestea fiind folosite pentru facturare și livrare. Refuzul de a oferi datele necesare prelucrării comenzii duce la imposibilitatea onorarii acesteia.

Despre politica de confidențialitate vă rugăm să citiți pe larg aici.

2. Livrare

Transportul pe teritoriul României se realizează prin intermediul curieratului rapid.

Dacă pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu răspunde, adresa specificată de către dumneavoastră este greșită etc), veți fi contactat telefonic de către curier. Vă rugăm să luați în calcul orele obișnuite pentru livrare, respectiv intervalul 9-17, atunci când stabiliți adresa pentru livrare (acasă, la serviciu).

În România, livrarea produselor aflate în stoc se realizează în 48-72 de ore. În funcție de ora plasării comenzii, există șansa ca în București produsele să fie livrate în aceeași zi sau în ziua următoare. În majoritatea situațiilor, în cel mult 48 de ore comenzile ajung în orice colț al țării.

Pentru produsele disponibile la comandă, care necesită personalizare, dimensiuni speciale etc., perioada de livrare nu va depăși 10 zile lucrătoare de la data comenzii.

3. Costuri

Prețul și modalitatea de plata sunt specificate în cadrul comenzii.

Prin trimiterea comenzii, vă exprimați acordul de a primi factura în format electronic, prin intermediul poștei electronice, la adresa de e-mail menționată în comandă.

Costurile transportului vor fi suportate de către dumneavoastră, adică 15 de lei. 

4. Modalități de plată

Puteți achita contravaloarea produselor DeMancare astfel:

  1. online, cu card bancar. Tranzacția va fi procesată securizat, prin intermediul procesatorului de plati Shopify.

 5. Retur

Daca ați achiziționat un articol prin intermediul dmncr.ro și doriți să îl returnați, vă rugăm să ne scrieți folosind Formular de Contact.

În conformitate cu legislația în vigoare, returnarea produselor achiziționate online de pe site-ul dmncr.ro poate fi realizată în termen de 14 zile calendaristice de la data achiziționării lor.

Produsul returnat trebuie să nu fie deteriorat și să nu aibă etichetele înlăturate.  Produsele personalizate NU pot fi returnate. Sarcina transportului pentru produsul returnat este în sarcina cumpărătorului.

Contravaloarea produselor returnate se virează în contul ÎN LEI indicat de către dumneavoastră, în termen de 3-5 zile lucrătoare de la data la care produsele reintră în posesia DeMancare.