Despre mine

Buna!

Sunt Greta si ma bucur ca ati venit in vizita in bucataria mea. Abia asteptam sa imi impartasesc retetele si povestile cu voi.

Am 31 de ani si locuiesc intr-un satuc de langa Bucuresti, intr-o casa cu mult soare, plante grasune, doi pisici si un catel. Pe Otilia, bebelicioasa mea sigur o veti cunoaste mai bine din multe povestioare pe care le vom impartasi aici. Sunt o moldoveanca 100% care mai scapa “sh-uri” din cand in cand si iubeste retetele cu care a crescut. O sa vedeti ca fac des turte si mamaligi, dar imi place si sa reinterpretez trecutul cu ingrediente noi si nebune.

Imi place sa desenez si sa fac ilustratii ori de cate ori prind ocazia, pentru ca mai toata viata mea asta am facut: am lucrat cu culorile si am incercat sa pun la cale ceva frumos de privit. Chiar si daca e vorba doar de o farfurie cu mancare.

In viata de zi cu zi lucrez ca Art Director intr-o agentie de publicitate, iubesc stradutele mici, pietele, margaretele si nasucurile reci de catei.

Retetele mele sunt de multe ori descoperiri spontane, experimente si gusturi ale copilariei mele reinterpretate. Pentru ca imi place sa explorez si sa pun in valoare fiecare ingredient ce imi pica in mana, de curand am lansat #DeNearuncat –  un proiect ce are ca scop promovarea ideilor, retetelor si micilor secrete de a evita risipa alimentara.

Astept cu fluturasi in stomac imi povestiti ori de cate ori incercati retetele mele. Pana atunci sper sa va bucurati numai de de gusturi, culori si arome ca in povesti.

Greta ❤️