Termeni & Condiții Generale

1. Date generale

Site-ul web dmncr.ro aparține și este administrat de către Elenei Greta Apostol, ce poate fi contactată în următoarele moduri:

Formular de Contact

Accesarea dmncr.ro presupune acceptarea în întregime a Termenilor și condițiilor utilizării website-ului. De asemenea, plasarea unei comenzi presupune acordul dumneavoastră cu privire la termenii și condițiile generale aplicabile vânzărilor de produse de către dmncr.ro prin intermediul site-ului dmncr.ro, așa cum sunt prezentate în secțiunea Comandă, livrare și retur. Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment Termenii și condițiile, fără o notificare prealabilă. Orice modificare va fi publicată pe site-ul dmncr.ro, urmând a intra în vigoare la data publicării.

2. Proprietate intelectuală

Conținutul site-ului dmncr.ro este proprietatea Apostol Elena Greta. Orice folosire, parțială sau integrală, a conținutului acestuia constituie o încălcare a Legii protecției drepturilor de autor nr. 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare. Utilizatorii site-ului pot folosi conținutul acestuia doar pentru uz personal sau în scopuri de informare a altor cititori, caz în care au obligația de a menționa sursa. Folosirea conținutului site-ului se va face doar cu acordul prealabil, obținut în scris.

3. Comanda

O comandă poate fi plasată pe site și în cazul în care nu aveți un cont activat.  Pentru comanda unui produs, aveți obligația de a furniza datele necesare (nume, adresă, număr de telefon, adresă de email etc), acestea fiind folosite pentru facturare și livrare. Refuzul de a oferi datele necesare prelucrării comenzii duce la imposibilitatea onorării acesteia.

Prin finalizarea comenzii, vă exprimați acordul implicit ca un reprezentant dmncr.ro să vă contacteze prin orice mijloc disponibil (e-mail/telefon/whatsapp) pentru confirmarea și prelucrarea comenzii.

Confirmarea privind livrarea produselor comandate se va realiza în termen de cel mult 24 ore de la înregistrarea comenzii pe site.

4. Livrare, plată și retur

Informațiile referitoare la modalitatea de și plată sunt detaliate în secțiunea dedicată pe site. Prețul final este format din prețul produsului și cheltuielile de expediție aferente, inclusiv taxa pentru plata ramburs, dacă este cazul. Cheltuielile aferente livrării sunt detaliate pe site, de asemenea.

Toate prețurile aferente produselor comercializate prin intermediul dmncr.ro sunt exprimate în RON.

Condițiile de retur sunt detaliate pe site pe pagina „Livrare & Retur„.

5. Prelucrarea datelor personale

Ne angajăm să vă protejăm datele personale și să le folosim responsabil, cu acordul dumneavoastră. Puteți citi mai multe despre Politica de confidențialitate în secțiunea dedicată de pe site.

6. Despre Cookie-uri

Site-ul dmncr.ro folosește cookie-uri. Poți afla mai multe despre ele în secțiunea dedicată acestui subiect.

7. Limitarea răspunderii

Utilizatorii site-ului dmncr.ro utilizează acest website pe risc propriu. DeMancare nu acordă garanție pentru utilizarea site-ului, neputând garanta că serverele de găzduire nu conțin viruși. DeMancare nu poate fi făcut responsabil pentru eventuale prejudicii cauzate de utilizarea website-ului sau de imposibilitatea accesării acestuia.

De asemenea, DeMancare nu este responsabil de utilizarea oricăror hyperlinkuri către alte site-uri web și nici pentru conținutul acestora.

8. Legislația și jurisdicția aplicabilă

Orice dispută cu privire la utilizarea site-ului dmncr.ro va fi guvernată de legislația română în vigoare și va fi adresată instanțelor competente din România.

9. Contact

Pentru orice informații referitoare la site sau orice solicitare/neclaritate ne puteți contact folosind formularul de pe site.