Fiecare felie din aceasta gustare delicioasa are gust de vara: branza chèvre racoritoare si cremoasa, piersici dulci si suculente la gratar, presarate cu cimbru proaspat.
As putea mana asta in fiecare zi si nu m-as plictisi. Ah, si deliciosul Chevre de la Ile de France se potriveste atat de bine cu fructe de padure.
Un strop de miere si poate doar un praf de nuci maruntite pot transforma cu usurinta acest preparat simplu intr-un mic dejun hranitor si coloratura.
Reteta
- Timp de gatire: 10 min
- Persoane: 2
- Dificultate: Usor
- Ingrediente
- 2 piersici coapte
- 6 felii de bagheta alba
- 1 pachet branza Chevre de la Ile de France
- Cimbru proaspat
- Miere
- Instructiuni
- Prajiti feline de paine si intindeti pe ele un strat generos de branza chèvre;
- Caramelizati usor pe o tigaie tip gratar feline de piersici si puneti deasupra branzei;
- Adaugati un strop de miere si cateva frunze de cimbru proaspat.
- Optional: presarati scortisoara si/sau nuci tocate marunt.