Iubesc quicheurile, dar cred ca v-ati dat seama de asta deja.

Si cum sa nu le iubesti? Cand sunt o combinatie magica de aluat pe baza de unt, umplutura de oua, branza si legume colorate.

Am facut quiecheuri in atat de multe combinatii, dar m-am indragostit de aceasta.

E un amestec colorat si bogat in nutrienti: broccoli, porumb, fasole verde si morcovi deliciosi si mixul Vip Mix de la Hortex.

Da, puteti folosi legumele congelate pentru aceasta reteta, mai ales pentru ca legumele Hortex sunt congelate cand sunt la maximul de prospetime, sunt curate si crescute in cele mai bune conditii. Le puteti folosi in multe alte retete, fie ca sunteti asi in ale bucatarie sau daca doar vreti sa sariti peste pasii de a cumpara, spala si toca toate ingredientele pentru un preparat. 

Ajuta enorm sa mai castigi niste timp si sa depui mai putin efort.

Acum hai sa va zic cum am pregatit acest quiche.

Reteta

  • Timp de gatire: 90 min
  • Persoane: 6
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • Pentru aluat: 230g faina
  • un praf de sare
  • un praf de zahar
  • 130g unt
  • 1 ou
  • Pentru umplutura: 4 oua
  • 200ml smantana de gatit
  • 150g parmezan ras
  • sare si piper dupa gust
  • 1 punga legume congelate Vip Mix de la Hortex
  1. Instructiuni
  2. Se framanta un aluat fraged din ingredientele pentru aluat. Se lasa la rece timp de 30 de minute.
  3. Intindeti aluatul pe o suprafata curata pana cand obtineti o foaie subtire de aproximativ 5mm.
    Intindeti aluatul pe tava si faceti mici gaurele folosind o furculita.
    Precoaceti aluatul 10 minute la 180C.
  4. Scoateti crusta partial coapta din cuptor si asezati peste aceasta legumele Hortex Vip Mix.
  5. Intr-un bol amestecati ouale, smantana, condimentele si parmezanul.
  6. Turnati amestecul de oua peste legume.
  7. Coaceti timp de 45 de minute la 180C sau pana cand umplutura capata o consistenta ferma si o crusta aurie.
  8. Lasati sa se raceasca 10-15 minute inainte de feliere si savurati alaturi de o salata sau sosul preferat.
  9. Se poate pastra la frigider pana la 3 zile.