Priviti textura aceasta minunata si acum imaginativa cat de bine se combina ciocolata, untul de arahide cremos si granola cu alune de padure crocanta si plina de nutrienti & fibre. Delicios, nu? Si aveti nevoie doar de aceste 3 ingrediente pentru a obtine 6-8 astfel de batoane care va vor salva atunci cand aveti chef de o gustare si un boost de energie.

Aceasta reteta poate fi o idee minunata prin care puteti salva resturi #DeNearuncat de cereale, nuci sau seminte uitate prin borcane, cutiute sau camara.

Reteta

  • Timp de gatire: 15 min
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • 200g ciocolata preferata topita (eu am folosit ciocolata neagra, vegana)
  • 200g unt de arahide la temperatura camerei
  • 175g mix de granola (cu ovaz, seminte de in, floarea soarelui, dovleac, alune de padure)
  1. Instructiuni
  2. Am amestecat totul intr-un bol cat ciocolata era inca fierbinte.
  3. Am turnat apoi tot acest amestec delicios intr-o tava micuta de 20x20cm tapetata cu hartie de copt (stratul trebuie sa aiba aproximativ 1 cm grosime pentru a nu se sfarama la taiat) si am mutat la frigider pentru minim 1 ora.
  4. Dupa 1 ora erau perfecte de portionat.
  5. Le puteti pastra intr-o caserola in frigider.