Priviti textura aceasta minunata si acum imaginativa cat de bine se combina ciocolata, untul de arahide cremos si granola cu alune de padure crocanta si plina de nutrienti & fibre. Delicios, nu? Si aveti nevoie doar de aceste 3 ingrediente pentru a obtine 6-8 astfel de batoane care va vor salva atunci cand aveti chef de o gustare si un boost de energie.
Aceasta reteta poate fi o idee minunata prin care puteti salva resturi #DeNearuncat de cereale, nuci sau seminte uitate prin borcane, cutiute sau camara.

Reteta
- Timp de gatire: 15 min
- Dificultate: Usor
- Ingrediente
- 200g ciocolata preferata topita (eu am folosit ciocolata neagra, vegana)
- 200g unt de arahide la temperatura camerei
- 175g mix de granola (cu ovaz, seminte de in, floarea soarelui, dovleac, alune de padure)
- Instructiuni
- Am amestecat totul intr-un bol cat ciocolata era inca fierbinte.
- Am turnat apoi tot acest amestec delicios intr-o tava micuta de 20x20cm tapetata cu hartie de copt (stratul trebuie sa aiba aproximativ 1 cm grosime pentru a nu se sfarama la taiat) si am mutat la frigider pentru minim 1 ora.
- Dupa 1 ora erau perfecte de portionat.
- Le puteti pastra intr-o caserola in frigider.