Ceva mai usor nu exista! Stiati ca puteti face tacos crocanti cu o crusta delicioasa din cascaval? Da, puteti! Si sunt geniali. Aveti nevoie doar de 1 singur ingredient: Cascaval care se topeste. De umpluturi va ocupati voi, dar sa stiti ca se potrivesc de minune cu legume proaspete, guacamole sau chili sin carne.
Reteta
- Timp de gatire: 60 min
- Persoane: 3
- Dificultate: Usor
- Ingrediente
- 1 roata de cascaval de aproximativ 350g
- Instructiuni
- Taiati cascavalul in 6 felii rotunde.
- Pe o tigaie antiaderenta topiti pe rand fiecare felie, pana cand capata o crusta maronie pe margine.
- Lasati fiecare felie topita sa se raceasca suficient cat sa o puteti modela pe manerul unui cutit sau sucitor (ca in imagine) astfel vor lua forma curbata de taco shell.
- Lasati sa se raceasca complet si intre timp pregatiti-va umpluturile preferate.