Ceva mai usor nu exista! Stiati ca puteti face tacos crocanti cu o crusta delicioasa din cascaval? Da, puteti! Si sunt geniali. Aveti nevoie doar de 1 singur ingredient: Cascaval care se topeste. De umpluturi va ocupati voi, dar sa stiti ca se potrivesc de minune cu legume proaspete, guacamole sau chili sin carne.

Reteta

  • Timp de gatire: 60 min
  • Persoane: 3
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • 1 roata de cascaval de aproximativ 350g
  1. Instructiuni
  2. Taiati cascavalul in 6 felii rotunde.
  3. Pe o tigaie antiaderenta topiti pe rand fiecare felie, pana cand capata o crusta maronie pe margine.
  4. Lasati fiecare felie topita sa se raceasca suficient cat sa o puteti modela pe manerul unui cutit sau sucitor (ca in imagine) astfel vor lua forma curbata de taco shell.
  5. Lasati sa se raceasca complet si intre timp pregatiti-va umpluturile preferate.