Quesadilla e mereu o idee salvatoare pentru un pranz sau mic dejun grabit. Intr-o astfel de lipie poti aduna tot felul de ingrediente delicioase, dar astazi va povestesc despre Quesadilla vegana, umpluta cu guacamole, fasole, naut, porumb si castraveti murati. E delicioasa si sigur va fi pe gustul celor vegani, vegetarieni sau care postesc.
Reteta
- Timp de gatire: 20 min
- Persoane: 2
- Dificultate: Usor
- Ingrediente
- 2 tortilla
- 1 avocado copt
- sucul de la jumatate de lamaie
- 1 rosie mica
- 1 ceapa mica
- jumatate de ardei gras
- sare si piper dupa gust
- fasole fiarta/din conserva
- porumb fiert/din conserva
- naut fiert/din conserva
- 1-2 castraveti murati
- Instructiuni
- Incepem prin a pregati guacamole. Intr-un bol pisati bine avocado si adaugati rosia, ceapa si ardeiul (toate tocate marunt).
- Condimentati cu sare, piper si adaugati sucul de lamaie.
- Intindeti pe toata suprafata uneia dintre cele 2 tortilla.
- Presarati fasole, porumb, naut si castravete murat taiat cubulete sau fasii subtiri.
- Asezati ce-a de-a doua tortilla si mutati quesadilla intr-o tigaie bine incinsa.
- Coaceti pe ambele parti pana cand tortilla devine crocanta la exterior.
- Feliati, serviti cu verdeturi proaspete presarate si sosul preferat.