Tortelini acestia sunt atat de usor de facut incat e aproape incredibil ca poti face ceva ataaat de bun cu ingrediente atat de simple: Tortelini, ulei de masline, usturoi si chili. Atat. Dar da, inca o data mi-a fost demonstrat ca mancarurile simple si cu putine ingrediente sunt cele mai bune. Recunosc ca la final am mai strecurat si putin parmezan ras si busuioc in farfurie si ce bun a mai fost!
Reteta
- Timp de gatire: 30 min
- Persoane: 3
- Dificultate: Usor
- Ingrediente
- 400g tortelini cu umplutura preferata
- 3 linguri de ulei de masline
- 1 usturoi
- 3-4 ardei iuti mici
- 1 lingurita de fulgi de chilli
- Busuioc
- Parmezan ras
- Instructiuni
- Se fierb tortelini al dente (putin mai tari) conform instructiunilor de pe pachet.
- Intr-o tigaie se caleste in uleiul de masline usturoiul curatat, taiat felii subtiri si ardeii iuti.
- Adaugati si fulgii de chilli.
- Dupa ce pastele au fiert se adauga in tigaia cu ulei, usturoi si ardei iuti
- Adaugati si 2-3 linguri din apa de la paste si apoi parmezanul ras.
- Amestecati, opriti focul si presarati mult busuioc proaspat.