Multe vitamine, culori minunate, o textura si un gust delicios, toate acestea vin cu o portie mare de supa crema de ardei copti cu branza de capra. Asa de bine merg impreuna ardeii copti si branza Chevre de la Ile de France incat nu aveam cum sa nu incerc aceasta combinatie. E perfecta pentru un pranz rapid si fara prea mare efort si poate deveni o cina satioasa si comfortabila intr-o seara din timpul saptamanii. O vor iubi si cei mari si cei mici.

Branza Chevre de la Ile de France e usoara, catifelata si usor de introdus in tot felul de preparate, de la aperitive, pana la supe, paste, bruschete si chiar deserturi. Voi in ce combinatii ati adauga-o?

Reteta

  • Timp de gatire: 30 min
  • Persoane: 2
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • 220g branza Chevre de la Ile de France (2 pachetele)
  • 200g ardei copti si curatati
  • 100g morcov
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi
  • 5-6 frunze de busuioc
  • 1 cub de legume
  1. Instructiuni
  2. Curatati si spalati legumele pe care apoi le puneti la fiert intr-o oala cu apa (cat sa acopere legumele) impreuna cu cubul de legume si busuiocul.
  3. Cand acestea devin moi si usor de sfaramat mutati-le in blender impreuna cu zeama de supa.
  4. Mixati pana obtineti o textura cremoasa si adaugati pe rand cate un sfert dintr-un pachet de branza Chevre de la Ile de France. Veti obtine o textura cremoasa si catifelata.
  5. Turanti in boluri si decorati cu restul de branza Chevre, frunze de busuic si condimentele preferate.
  6. Savurati cu crutoane, biscuiti sarati sau paine proaspata.