Abia am asteptat primul pepene rosu de anul acesta si prima salata fructo-branzoasa – o combinatie racoritoare, dulce si picanta:

Reteta

  • Timp de gatire: 15 min
  • Persoane: 1-2
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • 2 felii mari de pepene
  • 150g de mozzarella
  • menta
  • fulgi de chilli;
  • 50g de muguri de pin
  • 1 lingura de otet balsamic
  1. Instructiuni
  2. 1. Am taiat pepenele cubulete (neaparat rece);
  3. 2. Am taiat mozzarella cubulete si am presarat-o peste pepene;
  4. 3. O mana de frunze de menta au fost imprastiate in bol peste pepene si branza;
  5. 4. Intr-o tigaie incinsa am copt putin mugurii de pin, pana cand au devenit aurii si crocanti;
  6. 5. Am presarat fulgi de chilli, mugurii de pin copti si otetul balsamic.