Facem Food Festival acasa cu acesti Corn Dogs – O reteta geniala de crenvursti in aluat cu malai, moale si pufos la interior, super crispy la exterior.
Sunt absolut geniali fierbinti cu sos picant de rosii sau usturoi. O sa le placa mult si celor mari si celor mici!
Daca vreti sa ii invitati la propriul vostru food festival pe toti cei dragi, puteti pregati un platou maaare de Corn Dogs in 30 de minute. Aluatul se face extra usor si cei de la Perutnina ne dau o mana de ajutor cu noile pachete generoase de crenvursti de pui de 500g, cu 10 crenvursti – perfecte pentru mesele mari, cu multi pofticiosi.
Reteta
- Timp de gatire: 30 min
- Dificultate: Usor
- Ingrediente
- Pentru aluat: 200g faina;
- 150g malai
- 10g praf de copt
- 1 lingurita de sare
- 1 lingura de zahar
- 2 oua
- 200ml lapte
- In plus: 500g crenvursti de pui Perutnina
- 200ml ulei pentru prajit
- Instructiuni
- Totul e extreeem de simplu: amestecati ingredientele pentru aluat intr-un bol larg.
- Turnati acest amestec intr-un pahar/borcan inalt si ingust.
- Introduceti bete de frigaruie in crenvursti.
- Treceti pe rand fiecare crenvurste prin aluatul din pahar/borcan.
- Prajiti cate 2-3 minute pe fiecare parte fiecare corn dog in uleiul foarte bine incins.
- Dupa ce ii scoateti din tigaie lasati-i sa se raceasca 2-3 minute pe servetele de hartie care vor absorbi si surplusul de ulei.
- Savurati cu sosul preferat.