O salata vesela cu iz frantuzesc iti trezeste toate simturile, iar astazi am combinat branzeturile Roquefort si Brie au bleu cu struguri, rodie, nuci pecan si lamaie. Quinoa si mixul de frunze de salata cu spanac, rucola si sfecla aduc un plus de culoare si vitamine. Incercati si voi? A fost delicioasa cu felii de crostini sarati.

Reteta

  • Timp de gatire: 10 min
  • Persoane: 2
  • Dificultate: Medie

  • Ingrediente
  • 100g mix de frunze de salata
  • 15-20 boabe de struguri taiate in jumatati
  • 50g seminte de rodie
  • 100g quinoa fiarta
  • 50g nuci pecan
  • 50g branza Roquefort Ile de France
  • 50g branza Petit Brie Ile de France
  • Pentru dressing: sucul de la jumatate de lamaie
  • 1 lingurita de miere
  • linguri de ulei de masline
  • sare, piper si oregano dupa gust
  1. Ingrediente
  2. Taiati branza in cubulete mici.
  3. Intr-un bol amestecati toate ingredientele pentru salata.
  4. Amestecati ingredientele pentru dressing si stropiti din belsug salata.
  5. Amestecati totul impreuna si savurati imediat.