Spaghete integrale, un sos fin si cremos de crema de branza cu verdeata, usturoi si piper negru, o explozie de arome intr-o reteta extrem de usoara: Paste Alfredo.
Pentru sosul acesta am folosit Crema de branza pufoasa cu verdeturi de la Delaco. S-a potrivit de minune si a echilibrat de minune toate aromele.

Reteta
- Timp de gatire: 20 min
- Persoane: 2
- Dificultate: Usor
- Ingrediente
- 200g Spaghete
- 2 cutii Crema de branza pufoasa cu verdeata Delaco
- 1 ceapa
- 5 catei de usturoi
- 1 varf de lingurita piper negru
- sare dupa gust
- 1 lingura ulei de masline
- 2-3 linguri de parmezan ras
- cateva fire de ceapa verde sau chives
- 1 lingurita de ierburi aromatice uscate (puteti folosi cimbru, busuioc, marar sau patrunjel)
- Instructiuni
- Intr-o tigaie caliti in ulei de masline ceapa si usturoiul taiate marunt.
- Adaugati sare si piper. Cand acestea devin aurii adaugati si 150ml apa.
- Cand apa incepe sa fiarba adaugati cate putina crema de branza si amestecati rapid astfel incat sa se topeasca si sa se formeze sosul.
- Presarati ierburile aromatice si lasati sosul sa fiarba pana cand capata consistenta cremoasa. Intre timp puneti pastele la fiert comform instructiunilor de pe pachet.
- Adaugati un polonic din apa in care au fiert pastele in sos (va ajuta la coagularea sosului). Fierbeti inca 5 minute.
- Adaugati parmezanul ras, apoi pastele fierte in sosul Alfredo si presarati ceapa verde taiata marunt sau chives. Amestecati si serviti fierbinti si cremoase.