Ramanem in moodul de sarbatoare? Ce ziceti de o salata Boeuf mai usoara, mai rapida si potrivita langa o multiiiime de feluri de mancare? Pentru ca aveti nevoie doar de legume fierte, maioneza si castraveti murati, aceasta poate fi gata chiar si in mai putin de o ora.
Si ca sa fie usoara ca un norisor am folosit maioneza light de la Hellmann’s (gasiti si alternativa 100% vegana in gama lor de produse).
Reteta
- Timp de gatire: 60 min
- Persoane: 4
- Dificultate: Usor
- Ingrediente
- 2 morcovi
- 2 radacini de patrunjel (uneori folosesc si patrunjel sau telina)
- 2-3 cartofi medii
- 300g castraveti murati
- 150g maioneza light/vegana
- 50g mustar
- Optional: 1 lingurita fulgi de chilli
- Instructiuni
- Se spala, curata si se fierb morcovii, patrunjelul si cartofii pana cand capata o textura moale, usor de taiat in cubulete.
- Taiati legumele cubulete si amestecati cu castravetii murati taiati tot cubulete.
- Adaugati maioneza, mustarul si amestecati.
- Modelati si decorati salata dupa preferinte, eu am folosit fulgi de chilli si frunzulite de macris.
- Pastrati la frigider si serviti cu felurile principale preferate.