Supa Ramen a aparut in Asia ca un preparat ce trebuia sa reuneasca intr-un singur bol o supa calda, taietei hranitori, multe legume bogate in vitamine si uneori chiar si un ou fiert sau posat. Genul de mancare care iti hraneste si corpul si sufletul, te incalzeste si iti da energie pentru multe ore. Mai mult decat atat e si delicios, genul de comfort food pe care ar trebui sa il incercam cu totii macar o data in viata.

Reteta
- Timp de gatire: 30 min
- Dificultate: Usor
- Ingrediente
- 1 pachet de taietei pentru ramen
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 1-2 fire ceapa verde
- jumatate de ardei
- 7-8 ciuperci feliate
- 50g telina
- 2 oua
- 1 avocado copt
- 1 lingurita curry
- 2 lingurite sos de soia
- sare si piper dupa gust
- Instructiuni
- Intr-o oala incapatoare puneti la fiert toate legumele tocate. Adaugati apa cat sa acopere totul.
- Condimentati cu sare si piper dupa gust. Optional puteti folosi si un cub bio de concentrat de legume.
- Adaugati curry si sosul de soia si lasati sa fiarba.
- Intre timp pregatiti si ouale pentru topping. Le puteti fierbe sau posa dupa preferinte, in functie de cum preferati galbenusurile, moi sau tari.
- Dupa 20-25 de minute de fierbere sau cand legumele sunt complet gatite, in boluri puneti taieteii de ramen. Turnati supa fierbinte peste acestia si acoperiti cu o farfurie pentru 10 minute.
- Adaugati si oul si cateva felii de avocado in fiecare bol.
- Puteti servi acest preparat cu extra sos de soia sau cativa stropi de lime.