Un aperitiv atat de simplu poate fi si gustoas si elegant: felii crocante de bagheta prajita, unsa bine cu gorgonzola, felii de fructe proaspete, eu am folosit smochine si un strop de miere. Mai presari si putina nuca tocata grosier si obtii o combinatie de texturi de vis.

Reteta

  • Timp de gatire: 10 min
  • Persoane: 1
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • 1 paine bagheta
  • 120g gorgonzola
  • 4-5 smochine / alte fructe proaspete
  • 2-3 lingurite de miere
  • nuci tocate grosier
  1. Instructiuni
  2. Taiati bagheta felii si prajiti-le 1 -2 minute intr-o tigaie incinsa, cat partea din interior sa capete o usoara crusta aurie.
  3. Intindeti pe fiecare felie de bagheta gorgonzola.
  4. Feliati fructele si asezati peste branza.
  5. Stropiti cu miere si presarati nuci macinate.