Azi e zi de pizza si cum poftele trebuie satisfacute rapid, facem cel mai rapid aluat de pizza ce nu necesita dospire, facut doar din faina, iaurt si sare.
Toppingurile sunt la alegerea vostra, dar pentru noi Mozzarella Gourmet de la Delaco este esentiala, si impreuna cu verdeturi proaspete si sos de rosii cu busuioc, devine combinatia preferata in familia noastra. Simplu si bun!

Reteta

  • Timp de gatire: 50 min
  • Persoane: 4
  • Dificultate: Mica

  • Ingrediente
  • Pentru aluat: 350g iaurt
  • 250g faina
  • 10g praf de copt
  • Sare dupa gust (puteti omite daca preferati)
  • Pentru toppinguri: -150g Mozzarella Gourmet Delaco
  • 100g sos de rosii cu busuioc
  • 3 fire de ceapa verde
  • Dupa gust: busuioc proaspat
  • oregano proaspat
  • pudra de usturoi
  • Extra: ulei de masline
  1. Instructiuni
  2. Incepem prin a framanta un aluat moale si elastic din faina, praf de copt si iaurt. Daca preferati un aluat usor sarat acum puteti adauga si sare.
  3. Intindeti bine pe o suprafata pudrata cu faina sau stropita cu ulei de masline.
  4. Adaugati pe rand toppingurile si mozzarella taiata felii pentru o topire omogena, pe toata suprafata pizzei.
  5. Presarati verdeturile, pudra de usturoi, stropiti cu ulei de masline si coaceti timp de 20 de minute la 180C sau pana cand crusta devine aurie si branza este complet topita.