O pizza altfel, dar care sigur o sa va placa! De aceasta data sosul de rosii este inlocuit cu smantana cremoasa, are o cantitate generoasa de mozzarella care se topeste in cel mai apetisant mod si ceapa verde ce aduce un plus de gust si prospetime. Fiecare felie iti deschide apetitul pentru urmatoarea.

Si cum as fi putut sa fac o pizza atat de gustoasa, daca nu folosind Mozzarella Gourmet de la Delaco? cea mai potrivita atunci cand vine vorba de acest preparat atat de iubit in toate colturile lumii.

Reteta

  • Timp de gatire: 140 min
  • Persoane: 4
  • Dificultate: Medie

  • Ingrediente
  • Pentru doua pizza: 500g de faina
  • 10g de sare
  • 300 ml de apa calduta
  • 10g de drojdie uscata / 20g de drojdie proaspata
  • 150g smantana cu peste 30% grasime
  • 350g Mozzarella Gourmet de la Delaco
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 linguri de ulei de masline
  1. Instructiuni
  2. Pregatiti aluatul pentru blatul de pizza astfel: Dizolvati drojdia in apa calduta si apoi amestecati cu faina si sarea. Framantati pana cand obtineti un aluat elastic si omogen. Acoperiti si lasati sa creasca timp de o ora.
  3. Preincalziti cuptorul la temperatura maxima, radeti mozzarella si tocati legumele cat timp creste aluatul..
  4. Intindeti aluatul pe o tava tapetata cu hartie de copt si ulei de masline. Presati din interior sper exterior pentru a obtine marginile super pufoase.
  5. Intindeti smantana cu o lingura, presarati mozzarella rasa din abundenta si apoi adaugati ceapa verde tocata marunt.
  6. Lasati la cuptor timp de 15 minute la temperatura maxima sau pana cand capata o culoare aurie si mozzarella este bine topita.