Pimentos de Padron umpluti cu telmea, verdeturi, gatiti 2-3 minute pe grill si stropiti cu ulei de masline, otet balsamic si un praf de sare chunky.
Pimentos de padron sunt un tip de ardei mici, dulci amarui, ce trebuie prajiti sau gatiti pe gril pentru a elibera nebunia de arome. De obicei sunt serviti simpli, cu sare grunjoasa si un strop de ulei de masline.
Umpluti cu telemeaua mea preferata bineinteles, cea de la Delaco, cremoasa, fina, aromata, buna si proaspata, buna si gatita, sunt absolut de vis!
Reteta
- Timp de gatire: 20 min
- Dificultate: Usor
- Ingrediente
- 15-20 ardei Pimentos de Padron
- 150g Telemea de vaca Delaco
- Verdeturi proaspete: cate 2-3 fire de patrunjel, marar, oregano, ceapa verde (dupa preferinte)
- Extra (dupa gust): sare grunjoasa, ulei de masline, otet balsamic.
- Instructiuni
- Spalati si curatati de seminte ardeii
- Sfaramati telemeaua si amestecati cu verdeturile tocate
- Umpleti ardeii cu amestecul de telemea
- Coaceti pe tigaie grill sau direct pe gratar timp de 2-3 min pe fiecare parte.
- Serviti stropiti cu ulei de masline, otet balsamic si un praf de sare.