Popcorn, chipsuri, nachos, toate par a fi snackul perfect pe care sa il rontai in timp ce te uiti la un film cozy de Craciun, daaaar va promit ca nautul asta crocant, picant si cu Grana Padano Delaco va deveni gustarea voastra preferata inainte sa terminati de vazut introul. Si e si gata in 10 minute.

Reteta

  • Timp de gatire: 15 min
  • Persoane: 1
  • Dificultate: Usor
  • Ingrediente
  • 1 conserva de Naut
  • 100g Grana Padano
  • 1 lingura Sos picant Siracha / 1 lingurita fulgi de chilli
  • Patrunjel proaspat
  • 2 linguri de ulei de masline.
  1. Instructiuni
  2. Preincalziti cuptorul la 200C.
  3. Pe o tava tapetata cu hartie de copt asezati nautul bine scurs de apa.
  4. Stropiti cu sos Siracha sau presarati fulgi de chilli.
  5. Taiati marunt patrunjelul si presarati peste naut.
  6. Radeti Grana Padano si presarati peste naut. Adaugati uleiul de masline si amestecati pentru a combina bine aromele si lasati la copt timp de 10 minute.
  7. Serviti cu extra Grana Padano ras si sosul preferat.