Se fac rapid, sunt extra delicioase si le poate face chiar si un copil, ataaat de usor sunt de facut. Aveti nevoie de cateva ingrediente simple si deloc costisitoare. Rezultatul insa, este unul fa-bu-los! Promit!

Reteta

  • Timp de gatire: 30 min
  • Persoane: 5
  • Dificultate: Mica

  • Ingrediente
  • 1 pachet de foietaj la temperatura camerei;
  • 150g spanac;
  • 1 legatura leurda;
  • 1-2 fire ceapa verde;
  • 200g telemea;
  • 1 ou;
  • Extra: ulei de masline si seminte pentru decor.
  1. Intindeti bine cu un sucitor foile de foietaj;
  2. Taiati dreptunghiuri de aproximativ 3x8cm;
  3. Intr-o tigaie caliti in putin ulei de masline cat sa se inmoaie putin spanacul, leurda si ceapa verde tocate marunt.
  4. Amestecati verdeturile calite cu telemeaua sfaramata.
  5. Pe jumatate din fiecare dreptunghi de foietaj asezati cate 1-2 lingurite de umplutura. Pliati apoi una dintre jumatati peste umplutura.
  6. Ungeti bine cu ou batut si presarati seminte.
  7. Coaceti la 190C timp de 15-20 de minute sau pana cand sunt bine rumenite, pufoase si crocante.