Fragede, pufoase, aromate si probabil cele mai usoare fursecuri pe care le vei face vreodata. Aveti nevoie de foarte putine ingrediente, iar gustul este incredibil de bun. Sunt deliciosi cu cafea sau lapte. Chiar si cei mici ii vor adora.

Reteta

  • Timp de gatire: 40 min
  • Persoane: 2
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • 120g unt de arahide
  • 100g unt
  • 100g zahar
  • 1 ou
  • 2 lingurite de praf de copt
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • 220g faina
  1. Instructiuni
  2. Amestecati toate ingredientele pana cand obtineti un aluat moale, omogen si lipicios.
  3. Lasati aluatul obtinut sa se raceasca in frigider timp de minim 30 de minute inainte de a modela biscuitii.
  4. Cu mana usor umezita formati bilute de aluat, cam de dimensiunea unei nuci. Asezati-le pe o tava tapetata cu hartie de copt.
  5. Coaceti la 180C timp de 15 minute sau pana cand fac mici crapaturi la suprafata.