Cine iubeste friganelele mana sus! Veti iubi si aceste mini betisoare de french toast, tavalite prin ou, lapte, zahar si scortisoara si coapte in cuptor. Le veti iubi si voi si cei mici, fie care savurati la micul dejun sau le rontaiti ca pe o gustare cu unt de arahide sau miere. Sunt si o metoda minunata de a salva felii de paine, chec sau cozonac #DeNearuncat ce s-au uscat.

Reteta

  • Timp de gatire: 15 min
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • 4 felii de paine (puteti folosi si chec sau cozonac)
  • 2 oua
  • 100ml lapte
  • 175g zahar pudra
  • 1 lingura scortisoara
  1. Instructiuni
  2. Taiati fasii de 2-3 cm grosime din feliile de paine.
  3. Intr-un bol amestecati oul, laptele, zaharul si scortisoara.
  4. Treceti pe rand fiecare betisor prin acest amestec.
  5. Asezati pe o tava tapetata cu hartie de copt.
  6. Coaceti timp de 10-15 minute la 180C sau pana cand betisoarrele devin aurii si crocante.
  7. Savurati-le cu unt de arahide sau miere.