Cine ar fi crezut ca o gustare atat de simpla poate fi atat de gustoasa si eleganta: o bagheta simpla, taiata pe jumatate, unsa bine cu ricotta proaspata, felii de fructe proaspete, eu am folosit smochine si un strop de miere. Mai presari si putina nuca tocata grosier si obtii o combinatie de texturi de vis.

Reteta

  • Timp de gatire: 10 min
  • Persoane: 1
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • 1 paine bagheta mica
  • 100g ricotta proaspata
  • 2-3 smochine / alte fructe proaspete
  • 1 praf de sare
  • 2-3 lingurite de miere
  • nuci tocate grosier
  1. Instructiuni
  2. Taiati bagheta pe jumatate si prajiti-o 1 -2 minute intr-o tigaie incinsa, cat partea din interior sa capete o usoara crusta aurie.
  3. Intindeti pe fiecare jumatate de bagheta ricotta proaspata.
  4. Feliati fructele si asezati peste ricotta.
  5. Stropiti cu miere si presarati sare si nuci.