Cand se umple piata de cucubeul zarzavaturilor proaspete nu ai cum sa rezisti tentatiei de a pregati o ciorba plina de legume si verdeturi, dreasa cu smantana, numai buna de savurat cu paine proaspata.

A fost si ocazia perfecta pentru a testa un nou tip se reteta la Soup Makerul Morphy Richards.

Modul “Chunky” in doar 26 de minute pregateste 3 portii mari de ciorba aromata, bogata in vitamine si texturi.

Si daca sunteti aventurosi, puteti adauga la fiert pe langa legumele taiate marunt, si taitei sau cubulete de carne.

Acum ma gandesc serios sa imi iau Soup Makerul cu mine si in vacanta, este suficient de mic, compact si usor de curatat incat sa il poti folosi oriunde.

Reteta

  • Timp de gatire: 30 min
  • Persoane: 2
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 50g telina
  • 50g fasole rosie fiarta sau din conserva
  • 50g ceapa verde
  • 50g leustean
  • 50g loboda
  • 1 cub concentrat de legume
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 100ml smantana
  • 1 lingura pasta de tomate
  1. Instructiuni
  2. Asezati in Soup Maker fasolea rosie, cartoful, telina, morcovul si ceapa taiate marunt.
  3. Adaugati pasta de tomate, cimbru si concentratul de legume.
  4. Acoperiti cu apa pana la semnul “max” si selectati modul “Chunky” pentru gatire.
  5. Cand cele 26 de minute s-au scurs, amestecati smantana cu cateva linguri de ciorba si adaugati apoi in amestecul gatit.
  6. Tocati marunt ceapa verde, leusteanul si loboda si adaugati in ciorba. Lasati sa mai stea acoperite impreuna 10-15 minute inainte de a servi.
  7. Savurati cu extra smantana si pine proaspata si crocanta.