Daca Popeye Marinarul ar fi avut un sandwich preferat, acest ar fi fost: mult spanac, multa branza, intr-un sandwich ce combina friganelele si grilled cheese.

Cei mici sigur nu vor refuza spanacul in aceasta combinatie cheesy, crocanta, calda si fun! In plus feliile de branzeturi Delaco Junior, emmentaler si gouda aduc un plus de proteine si calciu in fiecare mica gustare.

Pentru 2 sandwichuri aveti nevoie de:
-4 felii de paine cu seminte;
-4 lingurite crema de branza/unt;
-100g de baby spanac;
-4 felii de Emmentaler Delaco Junior;
-6 felii de Ursuleti Gouda Delaco Junior;
-1 ou;
-100ml lapte.

  1. Intr-un bol amestecati oul si laptele.
  2. Pregatiti apoi sandwichurile: pe fiecare felie de paine intindeti putina crema de branza/unt, asezati cate o mana generoasa de frunze de spanac si cate 2 felii de Emmentaller sau 3 ursuleti Gouda.
  3. Treceti apoi fiecare sandwich prin amestecul de ou si lapte.
  4. Coaceti la 180C timp de 15-20 sau pana cand sandwichurile se crocantesc bine si devin aurii, iar branza se topeste si se intinde delicios.

Hugs!