Ori de cate ori aveti de pregatit un platou cu bunatati, pentru micul dejun, brunch sau cand aveti invitati, biscuitii acestia din aluat fraged cu crema de branza pufoasa Delaco, insotesc perfect atat legume, branza sau somon, dar si fructe, nuci si miere.

Reteta

  • Timp de gatire: 30 min
  • Persoane: 3
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • 140g crema de branza pufoasa Delaco
  • 200g de faina
  • 10g de drojdie
  • 50ml de apa
  • 50ml ulei de masline sau unt moale
  • 1 ou
  • Seminte, sare si condimente pentru decorat
  1. Instructiuni
  2. Intr-un bol amestecati faina si drojdia. Adaugati crema de branza, uleiul de masline, apa si framantati.
  3. Veti obtine un aluat moale si omogen, pe care il intindeti pe o suprafata pudrata cu faina si il taiati in formele preferate, puteti folosi forme speciale de biscuiti sau un pahar. Asezati apoi intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
  4. Preincalziti cuptorul si intre timp ungeti biscuitii cu oul amestecat cu o lingura de apa.
  5. Presarati pe fiecare biscuite sare, seminte sau condimentele preferate.
  6. Coaceti la 200 de grade timp de aproximativ 10 minute, pana cand capata o nuanta aurie.
  7. Serviti alaturi de branzeturi, fructe, somon sau nuci.