Rosiile acestea coapte sunt atat de aromate si parfumate incat iti vine sa le mananci fix asa, direct din tava, dar merita totusi sa asteptati pentru ca pe paine prajita sunt geniale. Merg minunat si pe paste sau in salate calde.
Reteta
- Timp de gatire: 20 min
- Persoane: 2
- Dificultate: Usor
- Ingrediente
- 500 rosii sau rosii cherry
- Sare
- Piper
- 1 capatana de usturoi
- 2 linguri de ulei de masline
- Busuioc proaspat
- Paine prajita
- Instructiuni
- Se preincalzeste cuptorul la 250 de grade.
- Rosiile si usturoiul taiat in doua se aseaza in tava.
- Se stropesc cu ulei de masline.
- Se presara sarea si piperul
- Se lasa la copt aproximativ 20 de minute, pana cand incep sa se crape.
- Se servesc cu paine prajita ca aperitiv, pe paste, in salate sau supe.