Daca sunteti in cautarea unei gustari usoare sau a unui aperitv super fresh, atunci acesti ardei umpluti cu crema de branza si verdeturi sigur o sa va placa. Crema este facuta din telemea si iaurt grecesc, iar toata prospetimea vine dintr-un amestec de ceapa verde, marar si cimbru.
Reteta
- Timp de gatire: 5 min
- Persoane: 4
- Dificultate: Usor
- Ingrediente
- 3 ardei capia
- 250g telemea
- 50ml apa rece
- 3 linguri de iaurt grecesc
- 2 linguri de ulei de masline
- 1 lingurita cimbru uscat sau proaspat
- 2-3 fire de ceapa verde
- 1 legatura de marar
- Optional: fulgi de chili
- Instructiuni
- Intr-un blender amestecati pana la omogenizare telemeaua maruntita, apa rece, iaurtul grecesc si uleiul de masline.
- Turnati crema intr-un bol si adaugati verdeturile tocate marunt
- Taiati ardeii capia in jumatati pe lungime si curatati-i de seminte.
- Umpleti fiecare jumatate de ardei cu 2-3 linguri din crema de branza.
- Optional stropiti cu cateva picaturi de ulei de masline. Puteti adauga si fulgi de chili pentru un gust usor picant.