Daca sunteti in cautarea unei gustari usoare sau a unui aperitv super fresh, atunci acesti ardei umpluti cu crema de branza si verdeturi sigur o sa va placa. Crema este facuta din telemea si iaurt grecesc, iar toata prospetimea vine dintr-un amestec de ceapa verde, marar si cimbru.

Reteta

  • Timp de gatire: 5 min
  • Persoane: 4
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • 3 ardei capia
  • 250g telemea
  • 50ml apa rece
  • 3 linguri de iaurt grecesc
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 lingurita cimbru uscat sau proaspat
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 1 legatura de marar
  • Optional: fulgi de chili
  1. Instructiuni
  2. Intr-un blender amestecati pana la omogenizare telemeaua maruntita, apa rece, iaurtul grecesc si uleiul de masline.
  3. Turnati crema intr-un bol si adaugati verdeturile tocate marunt
  4. Taiati ardeii capia in jumatati pe lungime si curatati-i de seminte.
  5. Umpleti fiecare jumatate de ardei cu 2-3 linguri din crema de branza.
  6. Optional stropiti cu cateva picaturi de ulei de masline. Puteti adauga si fulgi de chili pentru un gust usor picant.