3 Hot Pasta in 1 – Sau motivul nostru de sarbatoare pe ziua de azi: Am reunit pastele noastre preferate intr-un singur preparat fun si colorat.

3 culori, 3 texturi diferite, 3 gusturi fabuloase: Penne cu pesto, Colerettte 4 Formaggi si Fusilli Olives & Basilico – din cele mai bune ingrediente, cu un gust autentic. Gatite la cuptor, pentru o crusta cheesy crocanta si un interior hot & cremos.

Si nu, nu s-a lasat cu ore intregi in bucatarie, ci doar cu vreo 30-40 de minute de gatit in total pentru un adevarat festin.


E minunat si usurator sa stii ca pana si in zilele cele mai pline si aglomerate poti sa pregatesti o masa rapida si delicioasa, fara sa faci compromisuri, bazandu-te pe ingrediente de calitate.

Ei bine, din acest motiv am mereu in camara pastele si sosurile @panzani.romania, care ma salveaza imediat (si malaiul Panzani e in topul preferatelor noastre, stiti deja ca ne place mult mamaliga). Mai adaug cateva toppinguri fresh, legume sau verdeturi din gradina si ta-daaa! Masa e servita!

Reteta

  • Timp de gatire: 50 min
  • Persoane: 8
  • Dificultate: Medie

  • Ingrediente
  • 300g paste (puteti alege 3 tipuri diferite de paste, eu am ales: Collerette, penne si fusilli)
  • 300g de sos (100g sos Panzani Formaggi, 100g sos Pesto, 100g Olives & Basilico)
  • extra: 100g parmezan
  • 2 oua
  • 100ml smantana de gatit
  • Verdeturi proaspete (de preferat busuioc)
  1. Ingrediente
  2. Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, fiecare tip diferit de paste separat.
  3. Scurgeti de apa si amestecati fiecare tip de paste cu sosul preferat.
  4. Asezati intr-o tava rotunda sau tigaie rezistenta la cuptor, in 3 straturi.
  5. Amestecati intr-un bol ouale si smantana de gatit (optional aici mai puteti adauga sare, piper sau alte condimente).
  6. Turnati peste paste si radeti parmezan.
  7. Coaceti in cuptorul incalzit, timp de 15 minute la 190C sau pana cand branza e bine topita si pastele au o crusta rumena la suprafata.
  8. Presarati busuioc proaspat si savurati-le imediat.