3 Hot Pasta in 1 – Sau motivul nostru de sarbatoare pe ziua de azi: Am reunit pastele noastre preferate intr-un singur preparat fun si colorat.
3 culori, 3 texturi diferite, 3 gusturi fabuloase: Penne cu pesto, Colerettte 4 Formaggi si Fusilli Olives & Basilico – din cele mai bune ingrediente, cu un gust autentic. Gatite la cuptor, pentru o crusta cheesy crocanta si un interior hot & cremos.
Si nu, nu s-a lasat cu ore intregi in bucatarie, ci doar cu vreo 30-40 de minute de gatit in total pentru un adevarat festin.
E minunat si usurator sa stii ca pana si in zilele cele mai pline si aglomerate poti sa pregatesti o masa rapida si delicioasa, fara sa faci compromisuri, bazandu-te pe ingrediente de calitate.
Ei bine, din acest motiv am mereu in camara pastele si sosurile @panzani.romania, care ma salveaza imediat (si malaiul Panzani e in topul preferatelor noastre, stiti deja ca ne place mult mamaliga). Mai adaug cateva toppinguri fresh, legume sau verdeturi din gradina si ta-daaa! Masa e servita!
Reteta
- Timp de gatire: 50 min
- Persoane: 8
- Dificultate: Medie
- Ingrediente
- 300g paste (puteti alege 3 tipuri diferite de paste, eu am ales: Collerette, penne si fusilli)
- 300g de sos (100g sos Panzani Formaggi, 100g sos Pesto, 100g Olives & Basilico)
- extra: 100g parmezan
- 2 oua
- 100ml smantana de gatit
- Verdeturi proaspete (de preferat busuioc)
- Ingrediente
- Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, fiecare tip diferit de paste separat.
- Scurgeti de apa si amestecati fiecare tip de paste cu sosul preferat.
- Asezati intr-o tava rotunda sau tigaie rezistenta la cuptor, in 3 straturi.
- Amestecati intr-un bol ouale si smantana de gatit (optional aici mai puteti adauga sare, piper sau alte condimente).
- Turnati peste paste si radeti parmezan.
- Coaceti in cuptorul incalzit, timp de 15 minute la 190C sau pana cand branza e bine topita si pastele au o crusta rumena la suprafata.
- Presarati busuioc proaspat si savurati-le imediat.