Poti face tacos crocanti cu o crusta delicioasa din cascaval? Da, poti! Si sunt geniali. Aveti nevoie de cascaval Sofia de la Delaco si legumele proaspete preferate.

Reteta

  • Timp de gatire: 60 min
  • Persoane: 3
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • 1 Cascaval Sofia Delaco
  • 100g Rucola proaspata
  • 100g rosii cherry
  • 100g fasole rosie
  • 100g porumb
  • Sare & piper dupa gust
  • Sucul de la jumatate de lamaie
  • 1 ceapa mica
  1. Instructiuni
  2. Taiati cascavalul in 6 felii rotunde.
  3. Pe o tigaie antiaderenta topiti pe rand fiecare felie, pana cand capata o crusta maronie pe margine.
  4. Lasati fiecare felie topita sa se raceasca suficient cat sa o puteti modela pe manerul unui cutit sau sucitor (ca in imagine) astfel vor lua forma curbata de taco shell.
  5. Lasati sa se raceasca complet si intre timp amestecati legumele taiate marunt cu condimentele si sucul de lamaie.
  6. Umpleti fiecare taco cu legume si serviti alaturi de sosul preferat.