Avem iubitori de Sushi pe aici?
Daca da, ati incercat vreodata Sushi Vegan?
Este un mod super fresh de a savura acest preparat delicios atunci cand it e pofta de ceva usor si totusi nutritiv.
Aceasta reteta este usor de pregatit daca aveti ingredientele si ustensilele necesare. Ba chiar s-ar putea sa ajungeti sa faceti saptamanal Sushi. Atat de usor e.
Am folosit ingredientele de specialitate pentru sushi, de la Blue Dragon. Si s-a dovedit a fi cea mai buna alegere. Ei reusesc cu adevarat sa aduca Asia in bucatariile noastre cu cele mai bune sosuri, noodlesi, orez, nori, multe alte ingrediente si chiar accesorii pentru prepararea a tot felul de bunatati.
Usor de gatit, delicios si bogat in arome.
Va las mai jos reteta completa si sunt tare curioasa voi ce ati mai fi adaugat in aceasta reteta de Sushi Vegan.
Reteta
- Timp de gatire: 40 min
- Persoane: 4
- Dificultate: Usor
- Ingrediente
- 200 orez pentru sushi Blue Dragon
- 750ml apa
- 1 lingurita sare
- 1 lingura otet din orez Blue Dragon
- 4 bucati alge nori
- 50g susan
- 1 avocado copt
- 1 castravete
- 1 morcov
- sos Dark Soy Blue Dragon
- Wasabi
- Instructiuni
- Incepeti prin a fierbe orezul in apa cu sare si putin otet din orez. Fierbeti 15 min si lasat orezul sa absoarba restul de lichid. Acoperiti cu un capac.
- Intre timp taiati legumele fasii subtiri.
- Am folosit un Makisu de la Blue Dragon pentru rulat.
Am asezat o foaie de Nori si un strat subtire de orez. - Presarati susan, asezati fasii de legume si rulati folosindu-va de Makisu.
- Repetati si cu urmatoarele rulouri de sushi.
- Feliati si savurati cu sosul Dark Soy si pasta Wasabi Blue Dragon
Puteti afla mai multe despre delicioasele ingrediente Blue Dragon de aici.