Crutoanele de telemea transforma orice supa crema intr-un rasfat absolut!
Si daca va ganditi deja la meniul din timpul saptamanii va recomand din toaaaata inima aceasta supa crema de morcovi cu crutoane crunchy & cheesy din telemea Delaco.

Am taiat telemeaua cubulete si am tavalit-o prin fulgi de chilli si oregano, iar dupa 10 minute la 190C in cuptor au devenit crocante la exterior si cremoase in interior. Hai sa va povestesc si despre supa si cum am pregatit acest pranz rapid si gustos.

Reteta

  • Timp de gatire: 30 min
  • Persoane: 3
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • Pentru supa: 4 morcovi
  • 1 cartof
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 5 catei se usturoi
  • frunze proaspete de busuioc
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingura de ulei de masline
  • Si apa cat sa acopere legumele in timpul fierberii
  • Pentru crutoane: 200g telemea Delaco
  • Ierburi aromatice & condimente (oregano, marar, patrunjel uscat si putina boia)
  1. Instructiuni
  2. Tocati legumele in bucati mari si puneti-le la fiert impreuna cu condimentele si cu apa cat sa le acopere.
  3. Fierbeti aproximativ 30-35 de minute sau pana cand devin moi si usor de pisat.
  4. Intr-un blender mixati pana cand obtineti o consistenta fina si cremoasa.
  5. In timp ce supa fierbe va puteti ocupa de crutoane: taiati telemeaua cubulete si treceti-o prin mixul de condimente si ierburi aromatice.
  6. Coaceti apoi pe o tava tapetata cu hartie de copt la 190C timp de 10 minute sau pana ce telemeaua devine crocanta la exterior si aurie.
  7. Turnati supa in boluri si serviti cu crutoanele delicioase de telemea