Primiti cu salatica? Salata de legume la gratar cu mozzarella fresca, foarte hranitoare si plina de arome & culori.

Am combinat legume de sezon gatite pe grill, iar aroma usor afumata tare bine s-a combinat cu mozzarella fresca fina si catifelata se la @delaco_romania.

Reteta

  • Timp de gatire: 20 min
  • Persoane: 8
  • Dificultate: Medie

  • Ingrediente
  • 1 vanata
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa rosie
  • 10 rosii cherry
  • 200g Mozzarella Fresca Delaco
  • 1 fir patrunjel
  • 1 fir ceapa verde
  • sucul de la jumatate de lamaie
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare dupa gust
  • 2 lingurite miere
  • 1 lingurita susan
  • 2 linguri bobite de rodie
  1. Instructiuni
  2. Spalati si feliati vanata. Peste felii presarati sare si tamponati cu servetelw de hartie pentru a absorbi excesul de apa.
  3. Taiati ardeiul si ceapa rondele, iar rosiile cherry in jumatati.
  4. Pe o tigaie grill sau pe gratarul incins gatiti legumele feliate cate 2-3 min pe ambele parti pana sunt bine rumenite.
  5. Pe o farfurie intinsa asezati legumele gatite.
  6. Taiati mozzarella in cuburi si adaugati peste salata pentru un plus de prospetime si gust.
  7. Faceti un dressing amestecand: uleiul de masline, sucul de lamaie, mierea si sarea. Turnati peste legume.
  8. Presarari patrunjel, ceapa verde, rodie si susan.
  9. Savurati cu chipsuri de lipie, focaccia sau paine prajita.