Un platou cald, plin de gust si culoare, de legume proaspete, rumenite pe gratar si branza Camembert cremoasa, fierbinte si topita. Ceva atat de simplu poate fi rasfatul perfect de weekend pe care sa il impartiti la soare cu cei dragi.

Reteta

  • Timp de gatire: 20 min
  • Persoane: 2
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • Legume proaspete: ciuperci, ardei, dovlecei, rosii cherry, ceapa rosie
  • lamaie
  • ulei de masline
  • 1 cutie Branza Petit Camembert
  • Extra: sos pesto, biscuiti sarati
  1. Instructiuni
  2. Afara, pe gratar sau in bucatarie pe o tigaie grill, rumeniti bine legumele spalate si curatate, feliate daca este necesar, sau asezate pe frigarui, ca in cazul rosiilor cherry.
  3. Asezati-le pe un platou mare.
  4. Procedati la fel si cu delicioasa branza Camembert. 3-4 minute pe fiecare parte sunt suficiente cat aceasta sa devina cremoasa la interior si crocanta la exterior.
  5. Stropiti cu lamaie si ulei de masline si savurati-le imediat.