Salata la micul dejun? De ce nu? O salata racoritoare si plina de nutrienti se potriveste in orice moment al zilei, iar hrisca este un ingredient minunat cu care sa iti incepi ziua. 

In combinatie cu un ou posat cu galbenus moale si cubulete delicioase de telemea de vaca de la Delaco devine un adevarat rasfat.

Adaugati verdeturi proaspete, o mana de linte si ulei de masline si ta-daaaa! avem gust, proteine si un bol consistent de fericire.

Reteta

  • Timp de gatire: 30 min
  • Persoane: 3
  • Dificultate: Medie

  • Ingrediente
  • 200g hrisca fiarta
  • 100g linte fiarta
  • 1 rosie mare taiata cubulete
  • 1 legatura ceapa verde tocata marunt
  • 1 castravete taiat cubulete
  • 5 fire patrunjel tocat marunt
  • 2 ridichi feliate
  • 2 linguri ulei de masline
  • sucul de la o lamaie
  • sare, oregano & piper dupa gust
  • Extra: cate un ou posat/prajit
  1. Instructiuni
  2. Intr-un bol larg amestecati toate ingredientele in afara de cubuletele de telemea si oul.
  3. Presarati cubuletele de telemea pe toata suprafata salatei.
  4. Adaugati uleiul de masline, lamaia, condimentele.
  5. Adaugati un ou posat sau prajit cu galbenusul moale.