V-au mai ramas doua, trei oua de Paste #DeNearuncat pe care nu stiti cum sa le mancati?
Am o idee pentru voi: Le facem salata de oua si salvam si painea mai uscata, verdeturile si legumele putin mai vestejiite din frigider si ne bucuram de o gustare de-li-cioa-sa!
Ingredientul secret care face magia sa se intample? Gustul autentic al mustarului din Tecuci de la Olympia Romania – cu o textura si cremoasa care va aduge un plus de aroma si culoare acestei salate.
Sunt sigura ca si voi aveti cateva idei prin care salvati ouale ramase dupa Paste, asa-i?
Sa va arat cum am facut si eu aceasta salata:
E atat de simplu: Intr-un bol pisat si mixati impreuna:
-3 oua fierte;
-3 lingurite mustar din Tecuci;
-2 linguri de iaurt;
-2-3 fire de ceapa verde/chives;
-1 praf de sare;
-sucul de la jumatate de lamaie;
-1 lingurita de marar uscat.
Intindeti acest amestec magic pe felii de paine prajita si savurati cu legume proaspete. Eu am decorat cu ridiche si marar. Au fost de vis!