Cui nu ii place sa leneveasca cu o pizza in fata? Dar pentru zilele in care nu aveti timp de lenevit, rulourile de pizza Margherita sunt perfecte pentru o gustare din mers, pentru pachetelul de la scoala sau pranzul de la birou.

Noul Mozzarella Rollo de la Delaco face treaba si mai usoara, datorita formei sale ce pare perfect facuta pentru aluatul pufos de foietaj.

Reteta

  • Timp de gatire: 30 min
  • Persoane: 2
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • 200g Aluat de foietaj gata preparat
  • 2 cutii de Mozzarella Fresca Rollo (sau mozzarella fresca – 250g)
  • 100ml sos de rosii
  • Ierburi aromatice (busuioc, oregano, ceapa verde)
  1. Instructiuni
  2. Decongelati complet aluatul de foietaj inainte de prepararea rulourilor.
  3. Intindeti una dintre cele doua foi ale aluatului de foietaj si acoperiti-o cu sosul de rosii.
  4. Intindeti apoi cele doua rulouri de mozzarella (sau mozzarella feliata).
  5. Presarati busuioc proaspat maruntit, oregano uscat si ceapa verde pentru extra aroma si rulati aluatul.
  6. Taiati cu ajutorul unui cutit bine ascutit 9 rulouri pe care le asezati intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
  7. Preincalzitii cuptorul si coaceti timp de 20 de minute la 200 de grade.
  8. Savurati alaturi de sosul preferat.