Rasucite cu Brie & Dulceata de ardei iute si Rasucite cu Normantal & crema de fistic – rontaiala perfecta ce imbina felii de branza Ile de France fine si aromate cu putin “Je ne sais quoi”.

Feliile de Normantal sunt ferme si cu note usoare de nuca, deci au facut super pereche cu pasta de fistic, in timp ce feliile cremoase de Brie au fost scoase in evidenta de dulceata usor picanta de ardei iute.

Cu un aluat foietaj crocant si cateva minute la cuptor, obtineti aperitivul perfect de asezat pe un platou de branzeturi.

Delicieux!

Reteta

  • Timp de gatire: 30 min
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • 1 foaie aluat foietaj
  • 1 pachet Ile de France felii de Brie
  • 1 pachet Ile de France felii de Normantal
  • 3 linguri dulceata de ardei iute
  • 3 linguri crema de fistic
  • Pentru decor: 1 ou
  1. Instructiuni
  2. Pe o suprafata curata intindeti foaia de aluat si taiati in doua.
  3. Pe jumatate de foaie intindeti un strat de dulceata de ardei iute si pe foaia cealalta intindeti un strat de crema de fistic.
  4. Peste jumatatea de aluat cu dulceata de ardei asezati felii de Brie.
  5. Peste jumatatea de aluat cu fistic asezati feliile de Normantal.
  6. Taiati apoi fasii lungi de aluat cu crema & branza si rasuciti formand spirale.
  7. Asezati fiecare rasucita in tava tapetata cu hartie de copt si intindeti oul batut pe toata suprafata.
  8. Coaceti timp de 15-20 de minute la cuptor pana cand acestea se rumenesc si devin aurii.
  9. Sunt minunate ca aperitiv, pe un platou de branzeturi sau gustare langa un dip savuros.