Stiti deja ca iubesc mamaliga si ca as putea sa o gatesc pentru orice masa si in orice fel. Asa ca trebuia sa gasesc o modalitate prin care sa o aduc chiar si pe o masa festiva sub forma unor aperitive apetisante. Asa au luat nastere aceste bilute “Mini Bulz” umplute cu mult cascaval afumat. Moi in interior si crocante la exterior, pliiiine de branza aceasta delicioasa si topita de la Delaco.

Reteta

  • Timp de gatire: 30 min
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • 500g mamaliga gatita si racita
  • 350g cascaval afumat Delaco
  1. Instructiuni
  2. Din mamaliga racita modelati bilute in mijlocul carora introduceti cate un cub generos de cascaval afumat.
  3. Asigurati-va ca lipiti si presati bine biluta de mamaliga si ca nu raman bucati de cascaval afara, altfel acestea se vor topi in timpul coacerii.
  4. Gatiti pe gratar sau pe o tigai grill, pe toate partile, pana cand acestea capata o crusta crocanta si mici pete maronii.
  5. Savurati-le cu un sos de rosii picant sau cu un sos cremos de usturoi.