Se apropie perioada platouaseloooor! Si stiti ca imi place tare mult sa fac cate unul de fiecare data cand ma intalnesc cu cei dragi. Nu e sarbatoare fara un platouas festiv, plin cu bunatati cu iz de primavara si am aici o idee draguta de care va puteti bucura de Paste, de Florii sau pur si simplu in weekendurile insorite din perioada urmatoare.

Am reunit branzeturile mele preferate de la Delaco Romania:

-Telemea de vaca;

-Gorgonzola;

-British Cheddar;

-Cascaval Sofia;

-Cascaval Afumat.

Si le-am combinat cu:

-ridichi proaspete;

-ardei gras;

-dulceata de ardei iuti;

-masline verzi;

-afine;

-alune de padure si fistic copt

Sa va mai zic cat de bine merg cu felii de bagheta prajita cu un strop de ulei de masline?

Ati vazut si ce iepurasi coconasi am facut din cascavalul Sofia?

Repetam si pe masa de Paste!