August e aproape gata, dar zilele de vara nu dau semne ca vor sa plece prea curand, asa ca inca mai aveti timp sa va bucurati de un delicios burger cu branza Delaco la gratar. In plus mai veti nevoie de painica pufoasa (aici merg la fix chiflele pufoase pe care le puteti face acasa), sosuri si legume proaspete, super festin!

Reteta

  • Timp de gatire: 15 min
  • Persoane: 2
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • 1 chifle pentru burgeri
  • 2 linguri pesto verde
  • 2 rosii
  • 1 ceapa rosie
  • Baby spanac
  • 2 castraveti murati
  • 2 bucati de branza pentru gratar
  • 2 linguri de ketchup
  1. Instructiuni
  2. Pe gratarul incins asezati bucatile de branza (le puteti pregati si in tigaie) si lasati-le sa se gateasca timp de 5-10 minute, pana cand capata o crusta auriu marionie.
  3. Intre timp taiati chiflele in doua, iar pe prima jumatate intindeti pesto.
  4. Asezati apoi felii de rosie peste care adaugati baby spanacul.
  5. Taiati ceala in rondele si adaugati cateva inele peste spanac.
  6. Asezati apoi branza de pe gratar si castravetii murati taiati felii subtiri.
  7. Pe ce-a de a doua jumatate de chifla intindeti un strat de ketchup si serviti repede, repede.