Aveti nevoie de doar 3 ingrediente pentru a face aceste crochete gustoase de branza Petit Camembert la cuptor. Au o crusta aurie crocanta si un interior moale si cremos. Sunt delicioase si cu sosuri dulci si picante, usor de facut si sigur pe gustul oricarui iubitor de branzeturi pane.
Branza Petit Camembert de la Ile de France are un gust delicat si o textura fina, care o face ideala pentru a fi gatita la cuptor. Sigur o sa va placa!
Reteta
- Timp de gatire: 30 min
- Persoane: 2
- Dificultate: Usor
- Ingrediente
- 1 ou
- 125g branza Petit Camembert de la Ile de France
- 200g pesmet
- 2-3 lingurite de ulei de masline
- Optional: sosuri pentru servit
- Instructiuni
- Taiati branza in 8 tringhiuri egale.
- Intr-un bol puneti pesmetul si in alt bol bateti oul.
- Treceti fiecare triunghi de branza prin ou, pesmet, iarasi prin ou si inca o data prin pesmet.
- Asezati pe o tava tapetata cu hartie de copt si stropiti bucatelele de branza cu cateva picaturi de ulei de masline.
- Coaceti in cuptorul preincalzit, cate 10 minute pe fiecare parte, la 200C.
- Savurati alaturi de o salata proaspata sau de sosul preferat.