Nu ai cum sa dai gres cu un aperitiv pe baza de legume si branza, dar cand reunesti felii de vinete si dovlecei pe gratar, rosii proaspete si felii subtiri de branza Brie, masa clar va fi un mare succes.

Am facut niste mici “mille-feuille” aperitiv usor de mancat din doua inghitituri, gata preparate in cel mult 20 de minute.

Reteta

  • Timp de gatire: 20 min
  • Persoane: 5
  • Dificultate: Medie

  • Ingrediente
  • 1 dovlecel/zucchini
  • 1 vanata
  • 2 rosii
  • 1 pachet felii de branza Brie Ile de France
  • ulei de masline
  • sare & piper rosu (dupa gust)
  1. Ingrediente
  2. Spalati si feliati dovlecelul si vanata.
  3. Presarati sare pe felii si tamponati usor cu servetele de hartie pentru a absorbi lichidul.
  4. Pe o tigaie grill sau pe gratar rumeniti bine aceste felii pana cand devin aurii si usor crocante.
  5. Feliati rosiile si decupati feliile de branza Brie cu grija, in dimensiuni apropiate de feliile de legume.
  6. Montati delicioasele aperitive alternand felii de legume cu felii de branza Brie.
  7. Stropiti cu ulei de masline si presarati piper rosu.