Branza Petit Brie cu aroma de toamna e un aperitiv dulce-sarat, cremoso-crocant ce ar trebui pus pe masa cel putin o data in sezonul acesta. Petit Brie la cuptor devine cremoasa in interior si crusta se crocanteste in cel mai apetisant mod. Daca o stropim cu putina miere, cuisoarele ii dau o nota de turta dulce picanta, iar impreuna cu mere si nuci, e o minunatie!

Petit Brie cu aroma de toamna

Ingrediente:
-1 Petit Brie Ile de France; -1 mar feliat;
-50g nuci/fructe uscate; -10-15 cuisoare;
-2-3 lingurite miere; -Paine prajita.

Preparare:
-Intr-o tava antiaderenta de dimensiuni mici asezati: feliile de mere, nucile si branza Petit Brie in mijloc.
-Crestati branza formand patratele.
-Din loc in loc intepati branza cu parfumatele cuisoare.
-Coaceti timp de 15-20 de minute la 190C sau pana cand branza incepe sa se topeasca si sa devina cremoasa in interior.
-Stropiti cu miere si optional presarati scortisoara.
-Savurati cu paine prajita.