Tarta aceasta cu broccoli si branza o sa va salveze rapid in cazul in va e pofta de ceva gustos si nutritiv, daca vreti sa va pregatiti pranzul pentru la birou in avans sau chiar si daca vreti un aperitiv delicios pentru invitatii vostri la masa.
Aveti nevoie de putine ingrediente: foietaj, oua, branza si brocoli proaspat si e gata in 30 de minute cu minimul de efort.
Am folosit pentru aceasta reteta broccolini proaspeti si crocanti de la dragii mei Froopt.ro de care v-am mai povestit ca livreaza oriunde in tara legume, fructe, ba chiar si branzeturi sau produse de bacanie, toate bio, de cea mai buna calitate, de la producatori locali sau din surse certificate bio.



Reteta
- Timp de gatire: 40 min
- Dificultate: Usor
- Ingrediente
- 1 foaie de aluat foietaj decongelat
- 300g branza cubulete/rasa/sfaramata |(eu am folosit un mix de cascaval, camembert si putina telemea)
- 5 oua
- 400g broccoli
- sare si piper dupa gust
- Instructiuni
- Intr-o tava de tarta intindeti bine foaia de aluat.
- Intr-un bol bateti ouale cu sarea si piperul.
- Fierbeti broccoli 2-3 minute in apa fierbinte, cat sa se fragezeasca putin dar sa nu isi piarda crocantenia.
- Peste aluatul foietaj puneti branza maruntita.
- Adaugati broccoli si turnati peste ouale batute.
- Coaceti timp de 25-30 de minute la 200C sau pana cand marginile devin pufoase, crocante si maronii.
- Lasati sa se raceasca 10-15 minute inainte de a felia.