Exista comori care nu costa nimic si totusi valoreaza enorm. Povesti, poze vechi, obiecte mostenite si retete transmise din generatie in generatie. Mancarea simpla, cu gust de copilarie se incadreaza perfect in categoria aceasta. Asa ca astazi voi impartasi cu voi o reteta minunata de paste cu branza de burduf si verdeturile primaverii: ceapa verde si marar.

Reteta

  • Timp de gatire: 20 min
  • Persoane: 3
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • 400g pastele preferate
  • 50g unt
  • 250g branza de burduf
  • 100g ceapa verde
  • 100g marar
  • Sare si piper dupa gust
  1. Instructiuni
  2. Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet.
  3. Scurgeti apa si amestecati cu untul.
  4. Adaugati si amestecati branza de burduf.
  5. Taiti marunt ceapa verde si mararul.
  6. Adaugati sare si piper dupa gust si ameste cati.
  7. Optional pentru o textura mai cremoasa puteti adauga si smantana in amestec.