Sosurile fac orice mai bun. Iti poti imagina sa mananci un burger fara sosul tau preferat? In nici un caz!
Dar stiai ca sosurile ar putea adauga si o nota fresh gratarului tau clasic de weekend?
Aduna-ti prietenii in weekend si rasfatati-i cu cel mai bun BBQ Sushi, burgeri cu Halloumi, Steak de conopida si chiar pite Naan coapte pe gratar.
Sosurile Hellmann, asa cum stiti deja, sunt preferatele mele, asa ca astazi vreau sa va impartasesc cum le folosesc intr-un mod diferit:
– Am marinat legumele si pestele pentru sushi timp de 3 ore inainte de a le pune la gratar. A iesit un platou mare de Sushi with a twist. Delicios!
-Am marinat branza halloumi timp de 2 ore in sos de rosii si busuioc pentru un burger mai gustos ca niciodata. Iar branza halloumi: super aromata si suculenta.
– Am adaugat in aluat Cheese & Roasted Garlic Sauce pentru pita Naan super moale si aromata cu branza & usturoi.
-Steak de conopida? Da, te rog! Dar neaparat marinat timp de 3 ore in sos BBQ pentru un steak suculent si fraged la gratar.
Si da, sosul Cheese & Toasted garlic este potrivit chiar si pentru vegetarieni si cel de Tomato & Basil este 100% plant based, deci perfect chiar si pentru un stil de viata vegan, delicios si colorat.
Mai exista atat de multe alte preparate clasice pe care cu un sos potrivit le poti reinventa in cel mai apetisant mod. Gratarul nu a fost niciodata atat de distractiv, asa ca hai sa #twistEAT!